Кандидатът за президент на Българския футболен съюз  започна предизборна среща с представилите на клубовете

Свързани новини

23.02.2022 15:42

Докато не се проведе конгрес по правилен и честен начин, отказване няма: Бербатов

Видян 778 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов започна предизборна среща с представилите на клубовете от София и Софийска област.


 


Бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед и Тотнъм даде ясно да се разбере, че той и неговият екип няма да се откажат, докато не се проведе честен конгрес.




Бербатов сподели, че приоритет в неговата програма, с която запознава всички клубове по време на срещите в цялата страна, е детско-юношеският футбол.




"Само ние правим такава обиколка, само ние представяме идеите си. Това е нормално, когато искаш да бъдеш президент на Българския футболен съюз. Трябва да запознаеш отборите с програмата си. Позитивизмът е още по-голям. Важното е клубовете да се запознаят детайлно с програмата ни", започна Димитър Бербатов.


 


"След като премина последният конгрес, който завърши неприятно за всички, клубовете видяха, че трябва да има по-голям позитивизъм. Доволен съм от нещата, които се получават в момента. Представяме си програмата и на самия конгрес се надявам нещата да бъдат нормализирани.


 


БФС все още не е изготвил правила. Днес се е събрало бюро, което е взело някакви решения, но все още никой не ги знае какви са. Никой не ги е обявил”.


 


„За да могат клубовете да излъчат своите делегати, те трябва да имат време. За да излъчиш делегат, трябва да свикаш Управителен съвет на клуба, а това отнема време. Защо се прави така?


 


Можеше да се направи по-назад във времето и да се избегнат подобни врътки. Призовавам министъра на спорта да направи проверка на БФС, за да види дали тези документи - за излъчване на делегати, са подадени в срок", каза още кандидатът за президентския пост в БФС.


 


„Докато не се проведе конгрес по правилен и честен начин, отказване няма. Готвим се за всякакви варианти. Учим се от грешките си, надграждаме.


 


Някои клубове могат да бъдат изключени от Българския футболен съюз, защото не са си платили членския внос. Призовавам ги да го направят. Всички тези неща се случват набързо, за да се изпусне нещо и някой да има основание да обжалва конгреса”, завърши Бербатов.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.