По отношение на Карлос Алкарас, който е представян като негов наследник, Надал смята, че той "има потенциал за всичко, но ако трябва да му кажа нещо, то е да продължава да се подобрява", каза още Рафа.

Свързани новини

19.09.2023 10:42

Догодина спирам с тениса: Надал

Видян 1351 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Испанската тенис легенда Рафаел Надал потвърди, че 2024 година ще бъде вероятно последната в кариерата му. Той вече отсъства от кортовете осем месеца, като разкри, че е претърпял две операции в областта на ханша, предаде БНР.

"Казах, че е възможно 2024 година да бъде последната ми. Повтарям го, въпреки че не мога да потвърдя на 100 процента, защото не знам", каза Надал в интервю за телевзия Movistar+. Той добави, че няма търпение да започне да играе отново и да бъде на ниво.

"Идеята не е да се върна и да спечеля "Ролан Гарос" или Откритото първенство на Австралия. Нека хората не бъдат изненадани, това е много далечно, аз съм наясно с трудностите, които са пред мен", каза още испанецът, който е спечелил 22 титли от Големия шлем.

"Дали ще ми хареса за бъда тенисистът с най-много титли от Големия шлем? Без съмнение… но това не ме обсебва. Мисля, че Новак (б. а. - Джокович ) изживява това по-интензивно, отколкото би било при мен", смята той.

По отношение на Карлос Алкарас, който е представян като негов наследник, Надал смята, че той "има потенциал за всичко, но ако трябва да му кажа нещо, то е да продължава да се подобрява", каза още Рафа.

Надал, който е привърженик на Реал (Мадрид), призна, че би бил очарован да види Килиан Мбапе с фланелката на испанския гранд. "Ще бъда щастлив, ако дойде. Очевидно е, че това ще ви хареса. На кого не би му харесало, - каза Надал. - Нямам никакъв проблем с Мбапе. Горчивина? Съвсем не, напротив изпитвам благодарност. Защото ако дойде, той ще се откаже от много пари".

Запитан дали един ден иска да стане президент на Реал, Надал каза, че това би му харесало. "Днес имаме най-добрия възможен президент (б. а. - Флорентино Перес), а освен това човек трябва да знае дали е способен да прави някои неща. Аз съм реалист по отношение на себе си, познавам границите си и не знам дали ще бъде способен или не", смята Рафа.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

дева