Свързани новини

16.08.2010 17:16

Дочев изгърмя, предали го отвътре

Видян 1417 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Точно 3 месеца и 3 дни след като пое ЦСКА, Павел Дочев си тръгна от Борисовата градина. Треньорът и армейците взаимно се напуснаха вчера. Оставката на немския възпитаник бе предопределена – ЦСКА има 2 загуби и равен в А група, записа още две сензационни поражения и в контроли.


„Не съм повече треньор на ЦСКА, оттеглих се. Мотивите са лично мои, прецених, че в тази обстановка в името на отбора е по-добре да напусна, защото отборът е по-важен. Дойдох с големи амбиции и настройка да се боря и да променя нещо, но видях, че е много трудно. Самата подкрепа не беше на лице, не е важно персонално Павел Дочев, а клубът. При положение, че нямаше нужната подкрепа е по-добре да си тръгна. Доверих се, в определената ситуацията подходих наивно, вярвайки в доброто. Имаше толкова много проблеми в отбора, които ме затрупаха“, заяви Дочев, след като излезе от офиса на собствениците от Титан.


„Част от футболистите имаха уважение и респект към мен, но друга част не бяха съгласни с моите методи и поставяха всичко под въпрос. Не мога да работя на 100%, ако нямам пълна подкрепа. На някои футболисти, на които съм искал нещо да им кажа, съм го казал вчера. Няма обаче пред обществеността да вадя мръсни ризи.  „Най-сериозният проблем е манталитетът. Исках да променя в отбора много неща, но само аз да ги искам не стига, а трябва и другите да ги искат. Като се чувстваш малко самотен, изолиран и неподкрепен е трудно. Сблъсках се с чужди и непонятни за мен неща и не можах да се справя с тях. С Емил Костадинов работихме в една посока. Той се опита да ме подкрепи, но не успяхме. По-добре да си тръгна с чест и достойнство, отколкото да стоя тук. За мен най-болно и най-тежко бе след мача с Видима да ме изкарват с кола като престъпник. Все едно, че съм изнасилил непълнолетно момиче“, завърши той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

везни