Десподов се появи на терена в 65-та минута вместо Живкович, а в последните 8 минути на мача отново беше в центъра на събитията. Най-напред той подаде на 17-годишния Стефанос Цимас, който пропусна, а след това сам можеше да вкара, но съдиите маркираха засада.

Свързани новини

28.09.2023 10:59

Десподов игра при нова победа на ПАОК

Видян 1950 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Кирил Десподов игра 30 минути за ПАОК срещу тима на Волос, а черно-белите постигнаха успех с 3:0 в 6-ия кръг. Старши треньорът на тима Разван Луческу направи поредната си ротация на тима и пусна на върха на атаката Мбана Самата, който вкара и първото си попадение за тима.

Тримата зад гърба му бяха Андрия Живкович, Томас Мург и Тайсон, като Янис Константелиас, Кирил Десподов и Брандон Томас останаха на резервната скамейка. В течение на срещата Константелиас и Десподов се появиха на терена, но това се случи при вече фиксиран краен резултат от 3:0.

Младият централен защитник Константинос Кулериакис откри резултата в 39-ата минута, Мург удвои в 1-ата на добавеното време на първата част. Самата оформи крайното 3:0 десет минути след подновяването на играта.

Десподов се появи на терена в 65-та минута вместо Живкович, а в последните 8 минути на мача отново беше в центъра на събитията. Най-напред той подаде на 17-годишния Стефанос Цимас, който пропусна, а след това сам можеше да вкара, но съдиите маркираха засада.

В друга среща от кръга в Гърция новаците в Суперлигата от атинския квартал Кифися завърши 1:1 у дома с Ламия, а Илиан Илиев-младши започна като титуляр. Варненецът остана на терена 65 минути и беше заменен от ганайското крило Андрюс Тете.

Гостите от Ламия, в чиито редици играеше бившия защитник на ЦСКА 1948 Сидклей, откриха резултата в 84-ата минута чрез Матиас Акуня. В последната секунда на добавеното време обаче Лунор Агбуенбуену изравни благодарение на свалена топка с глава на Огнен Огегович.

Начело в класирането е Олимпиакос с 16 точки пред ПАОК с 13 и Панатинайкос с 9 и два мача по-малко. Кифися е на 11-а позиция в 14-членната Суперлига с 5 точки.


 Източник: БНР



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

козирог