Свързани новини

18.11.2013 10:50

Даниел Иванов-Аоияма със седма победа на турнира във Фукуока

Видян 1589 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Българският сумист Даниел Иванов-Аоияма продължава със силното си представяне на турнира по сумо във Фукуока. 27-годишният състезател постигна седма победа в осмия кръг, след като надделя над Саданофуджи. По този начин Аоияма има баланс 7-1 и заема трето място в общото класиране.


Добрите игри на родния сумист говорят, че контузията в коляното, която получи преди година, вече е отшумяла и българинът постепенно намира най-добрата си форма. Международните медии определят Аоияма Косуке (професионалното име на Даниел Иванов) като йотсу-сумо специалист, който разчита на контраатаки.


Другият български представител Калоян Махлянов-Котоошу ще изгуби ранга си одзеки, след като се отказа от участие в турнира, заради травма на рамото. Българинът ще се възстановява в следващите четири седмици. Той обаче ще запише отрицателен баланс от 1 победа и 14 поражения за турнира във Фукуока, което означава, че след 47 поредни състезания Котоошу ще бъде понижен в секиваке за следващия Голям зимен турнир за купата на Императора през януари.


С пълен актив от осем победи продължават Великите шампиони Хакухо и Харамафуджи. Хакухо победи Такекадзе и продължава похода към пета поредна купа на Императора, докато Харамафуджи надви Хомашо.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

дева