Свързани новини

19.11.2012 11:49

Човек на Берлускони и Абрамович бройка гърли тук

Видян 2135 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият украински национал и спряган за бъдещ треньор на националния отбор на страната си Андрей Шевченко от няколко месеца имал закачка с наша плеймейтка - Надя Господинова. Той не бе в София за приятелската среща на нашите с бившата съветска република, загубена 0:1 в сряда, но източници на 19’ докладват, че май са го разпознали сред публиката на конкурса за титлата Мис Плеймейт на Плейбой през изминалия уикенд в Банско. 

18-годишната Господинова и двойно по-големият Шевченко, който въпреки че сега се подвизава в родния си Динамо (Киев) минава още за един от най-големите любимци на бившите си работодатели в Милан и Челси – Силвио Берлускони и Роман Абрамович, се запознали това лято около европейското по футбол. 

Брюнетката участвала като едно от момичетата, които били в организацията на първенството, тъй като от малка всяко лято е в Украйна, където живеят нейни роднини. Шева се запознал с плеймейтката на една от тренировките на отбора си. Поискал й телефона, когато разбрал с учудване, че Надя не е украинка, а българка. От тогава двамата се чуват често, приятели са й във Фейсбук. На въпроса дали има нещо повече от приятелство, българската плеймейтка отговаря само със загадъчна усмивка.

Шевченко е женен за американския модел от полски произход Кристен Пазик. Двамата минаха под венчилото през 2004 година, а вече имат три деца - Джордан, Кристиан и Александър.




Етикети
, , , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

телец