Свързани новини

16.03.2016 16:23

Чисора скандализира: Пулев е аматьор, ще го унищожа

Видян 1241 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Британският боксьор в свръхтежка категория Дерек Чисора нарече Кубрат Пулев аматьор на пресконференцията на двамата в София преди мача им за европейската титла на 7 май в Хамбург. „Кубрат не ме плаши, това е всичко, което мога да кажа. Ще го унищожа. Аз лично исках този мач да се състои в България. Имах шанс да се бия с Антъни Джошуа, но този вариант отпадна и тогава избрах Пулев. Представете си мача като обор и два бивола един срещу друг. Аз превъзхождам Кубрат. Моят опонент е просто един боксьор, продължава да има стил на аматьор, което за него явно е нормално“, заяви Чисора.


На свой ред Кубрат Пулев не си позволи остри атаки към Дерек, въпреки че британецът го засипваше със закани и дори го обиди, казвайки, че практикува аматьорски бокс.


„Определено България си е България, но за съжаление не може да се проведе срещата тук. Надявам се, в един момент да има такъв мач и в България. Смятам, че съм по-добрия, това ще си проличи на ринга. Тук може да говорим каквото си поискаме. Истината е една и ще я покажем на 7 май в Хамбург. Боксът паралелно върви с шоуто, но всичко си има граници. Най-силната страна на Чисора е шоуто и определено се справя добре“, каза Пулев.


В края на брифинга Кобрата закичи съперника си с българския флаг, но Чисора веднага го намачка и посегна демонстративно да го слага в гащите си. Британецът все пак осъзна грешката си, след което развя нашия трибагреник и прилежно го сгъна, връщайки го обратно на Кубрат. Българинът прие действието му с усмивка, като двамата си стиснаха ръцете.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей