05.08.2009 13:38

Четири българчета ще тренират с Байерн Мюнхен

Видян 2302 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Днес бяха изтеглени имената на печелившите българчета, които ще заминат от 26 до 30 август да тренират с ФК Байерн Мюнхен по време на организирания за пръв път международен Младежки футболен лагер на Алианц, предаде БГНЕС.


На 31 юли приключи регистрацията на младежи от девет държави за участие в Младежкия футболен лагер на Алианц в Мюнхен. Бяха получени общо 2500 регистрации на младежи от Бразилия, Бахрейн, България, Германия, Хонг Конг, Холандия, Русия, Южна Корея и Великобритания, а 32–ма ще получат уникалния шанс да вземат участие в неповторим летен лагер и да се докоснат до очарователния свят на професионалния футбол. Имената на печелившите четирима български младежи бяха изтеглени от легендата на българския футбол Емил Костадинов, който е и бивш играч на ФК Байерн Мюнхен, и от представител на Алианц България. За жребия бяха взети под внимание само младежи, отговарящи на условията на организаторите: да са на възраст от 14 до 16 години и да са изпратили мотивации за участие и атрактивни снимки, на които играят футбол. В жребия участваха 116 българчета.
Пет дневната програмата за печелившите участници включва: занимания с треньорите на юношеските формации на ФК Байерн Мюнхен, среща със звездите на знаменития футболен отбор, ексклузивна обиколка за запознаване със забележителностите на Мюнхен и с едно от най-красивите архитектурни съоръжения в света – стадион Allianz Arena. Участниците в лагера ще проследят на живо и домакински мач на Байерн Мюнхен от Бундеслигата, за да се насладят на една грандиозна и неповторима атмосфера. Организаторите се надяват, че чудесните резулати, постигнати от България, ще бъдат оценени по достойнство и през следващата година български младежи ще получат възможност да участват отново в тази прекрасна инициатива. "В организирания от Алианц лагер децата виждат възможност за реализация на една своя мечта - да се докоснат до световния футбол. Надявам се този лагер да осъществи в най-пълна степен техните мечти" - сподели Стефан Стефанов, изпълнителен вицепрездент на Алианц България.


Изтеглените днес печеливши имена са:
1. Николай Стефчев - София
2. Цветан Кетипов - Благоевград
3. Христо Миков - Плевен
4. Иван Добрев - Зетьово.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

скорпион