В средата на второто полувреме Черно море вече водеше с 2:0. До края тимът на ЦСКА-София опита да обърне резултата, но стигна само до почетно попадение, като то бе всъщност автогол на Влатко Дробаров в даденото от рефера Георги Димитров допълнително време.

Свързани новини

05.04.2023 15:33

Черно Море изхвърли ЦСКА-София от Купата на България

Видян 4436 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


ЦСКА-София приключи участието си в турнира за Купата на България по футбол още на 1/4-финалите. Червените изненадващо загубиха с 1:2 домакинството си срещу Черно море. По този начин те не успяха да постигнат голямата си цел през този сезон - спечелване на дубъл (шампионска титла и купа на страната). Тимът продължава битката само в първенството, където е лидер в класирането на 4 точки пред Лудогорец.


Червените бяха споходени и от малшанс в двубоя на стадион Българска армия, след като в 71-ата минута Дюкенс Назон улучи напречната греда, а в 79-ата пак той нацели левия страничен стълб.


Варненци обаче изиграха майсторски мача и реализираха положенията си. Още в 7-ата минута Алекс Фернандес можеше да открие за гостите, след като бе изведен от Александър Василев на празна врата, но не я уцели. В 48-ата Черно море получи право да изпълни дузпа, след като с помощта на VAR бе установено, че Брадли де Нойер е играл с ръка в наказателното си поле. Бившият национал Атанас Илиев вкара наказателния удар за 1:0.


В средата на второто полувреме Черно море вече водеше с 2:0. До края тимът на ЦСКА-София опита да обърне резултата, но стигна само до почетно попадение, като то бе всъщност автогол на Влатко Дробаров в даденото от рефера Георги Димитров допълнително време.


След края на мача изнервеният треньор на ЦСКА-София Саша Илич влезе на терена, за да търси обяснение на съдията защо е дал само 6 минути продължение.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Обстановката до голяма степен ще е непредсказуема

Обстановката до голяма степен ще е непредсказуема.