С два гола дълбоко в добавеното време Челси победи Манчестър Юнайтед с 4:3 в най-интересния мач от 31-вия кръг във Висшата лига и един от най-зрелищните от началото на сезона.

Свързани новини

05.04.2024 10:10

Челси победи Манчестър Юнайтед в драма със седем гола

Видян 2000 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С два гола дълбоко в добавеното време Челси победи Манчестър Юнайтед с 4:3 в най-интересния мач от 31-вия кръг във Висшата лига и един от най-зрелищните от началото на сезона.

На своя стадион Стамфорд Бридж сините от Лондон губеха до десетата минута на добавеното време, но стигнаха до успеха. Това се случи с две късни попадения на Коул Палмър. Английският национал реализира хеттрик в двубоя.

Срещата премина през няколко обрата, като предложи купища положения и пред двете врати. Челси поведе с 2:0 още до 19-ата минута. Вкараха ги Конър Галахър в четвъртата и Палмър от дузпа в 19-ата.

До почивката обаче гостите от Юнайтед изравниха с попадения на Алехандро Гарначо в 34-ата и Бруно Фернандеш в 39-ата минута.

След почивката червените дяволи играха по-добре и в 67-ата минута Гарначо реализира за втори път, за да изведе тима си напред. Всичко водеше към победа за гостите, когато в добавеното време Челси стигна до паметен обрат.

В добавеното време Диого Далот събори Нони Мадуеке в наказателното поле и Челси получи дузпа. Палмър хладнокръвно я вкара, а още в ответната атака сините можеха да вкарат още веднъж. След рикошет топката излезе от корнер, а при него Палмър се озова непокрит в наказателното поле. Мощният му шут рикошира в Скот Мактоминей и влетя в мрежата - 4:3.

С победата Челси събира 43 т. и е десети във Висшата лига. Юнайтед е шести с 48 т. и е на 11 точки зад Топ 4.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

близнаци