Свързани новини

30.05.2011 16:15

Частен самолет връща Бербо в полунощ

Видян 1556 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Задрасканият от Сър Алекс Фъргюсън в Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов трябваше да се прибере миналата нощ от Англия с частен самолет. По информация на 19' 30-годишният стрелец №1 на Висшата лига е наел 7-местен частен самолет. Заедно с Бербо се очакваше да пристигнат половинката му Елена и дъщеря им Деа. Аеропланът трябваше да кацне на летище София малко след полунощ. Все още афектиран от това, че бе изваден от групата за финала за Шампионската лига с Барселона, загубен 1:3, Бербатов не искал и да чува за интервюта и среща с представители на медиите.

Последната публична изява на българската деветка на Юнайтед бе вчера по време на дефилето на отбора с 19-ата титла на Висшата лига из улиците на Манчестър. Любопитна подробност е, че Бербо е най-отпред вдясно до трофея, като вляво е славният ветеран Едвин ван дер Сар, който напуска Олд Трафорд, но по свое желание – просто слага край на кариерата си. Нашият дръзновено снима купона в дъжда с мобилния си телефон, който е с марката на клубния спонсор Водафон.    

Междувременно също вчера най-големият вестник отвъд Ламанша – Сън, излезе с челното заглавие „Бай, бай, Бербо“. Според всекидневника постъпката на Сър Алекс на финала с Барса е била повече от показателна за бъдещето на Бербатов.  

снимка: БТА



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

дева