Свързани новини

12.10.2015 14:33

Чакаме Германия или Белгия в сряда от 20:45 часа

Видян 1193 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 България завърши първа в своята група на Евроволей 2015, след като успя да победи Холандия в много завързан и абсолютно равностоен мач с 3:2 гейма. Огромна заслуга имаше невероятната публика, изпълнила залата до краен предел, която не спря да подкрепя нашите.
Първото място на трикольорите им гарантира директно участие на ¼-финалите на турнира. Отборът на Плавен Константинов играе утре от 20:45, а противник ще бъде победителят от плейофа между Германия и Белгия. Двата състава ще се срещнат днес от 20:30 ч. 
Очакванията за нов мач между България и Германия на ¼-финалите нажежават допълнително обстановката в София, така че в залата се очаква да бъде ад за гостуващия тим, дори и това да е Белгия. Немците загубиха нарочно и демонстративно двубоя си с Холандия, за да избегнат потока на световния шампион Полша и отново да играят срещу лъвовете на Пламен Константинов.
Разпределителят на националния ни волейболен отбор Георги Братоев коментира действията на Бундестима и ги предупреди, че си правят сметките без кръчмаря: „Аз предпочитам Германия на 1/4-финалите. Ние не сме правили сметки. Сметките ги правят те. Да видим дали са били с кръчмар“, заяви Жоро Братоев.
Билети за чаканата с огромен интерес среща в сряда може да откриете в мрежата на ticketportal и на касите на Арена Армеец, които са с работно време до 21,30 часа специално за Европейското първенство по волейбол за мъже. В продажба са пропуските за всички срещи от елиминационната фаза.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

дева