Cashback Месец

Свързани новини

29.09.2023 11:50

Cashback Месец – 12 000 лв. в efbet - Победа дори при Загуба

Видян 2233 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Едно от най-неприятните чувства не само за спортистите, но и за всеки човек, е поражението.  Дори от него обаче винаги могат да се извлекат позитиви и това е основната идея на настоящата бонус кампания на efbet – “Cashback Месец – 12 000 лв.“. Платформата за онлайн спортни залози efbet.com превръща загубата в победа за щастливците, които ще се включат в специалното предложение.

100 лева безплатен залог


При наличен минимален залог от 100 лева на някои от подбраните предварително срещи, всеки може да участва в теглене за безплатен залог на стойност 100 лева. Важно е да се отбележи, че за да участва, потребителят трябва да е поставил залога си в секцията “На Живо“.
Бонус кампанията дава възможност за големи награди през всяка седмица в периода 18.09 -  15.10.2023 г.! Подбраните срещи, които участват в “Cashback Месец – 12 000 лв.“, са обозначени със символа “☆“ пред името си.
До 48 часа, след края на всеки двубой, се състои теглене на случаен принцип. То включва всички потребители, които са взели участие. За всяко събитие даден клиент може да бъде изтеглен веднъж. В тегленето попадат само губещи фишове, а при успешно изтегляне - бонусът директно се зарежда в акаунта.

Какво представлява “Cashback Месец – 12 000 лв.“ и кой може да участва?


Общият награден фонд на кампанията е 12 000 лева,  които са разделени на равни части за всяко от 12-те събития. Както вече стана ясно – всеки може да участва. Във всяка кампанийна седмица ще има по 3 мача,  а за всеки един от тях наградният фонд е общо 1000 лева (10 спортни бонуса х 100 лева).
Един клиент може да вземе участие и с трите двубоя през седмицата. Тоест, потенциално, може да бъде изтеглен за всеки от 12-те мача по време на кампанията, като по този начин да натрупа 1200 лева под формата на безплатни залози.


Превъртане на бонуси в “Cashback Месец – 12 000 лв.“


При изтегляне сред печелившите трябва да бъде осъществено и традиционното превъртане - безплатният залог трябва да бъде поставен на обща стойност 1 път неговия размер, като е задължително да бъде на пазар с коефициент, който е 1.50 или нагоре.
Освен тези изисквания, е важно да се знае, че има залози на секции от определени маркети, които не се зачитат при сметките за превъртане на средствата. Такива са:
•    всички видове азиатски линии;
•    азиатски хендикап;
•    равен няма залог;
•    всички видове “черно/нечетно“.

Отговорна игра в efbet.com

Както участието в бонус играта “Cashback Месец – 12 000 лв.“, така и всички останали спортни залози, казино игри и игри на късмета, са с единствена функция - забавление. Те не са начин за забогатяване и издържане!
Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост. Повече информация за отговорния хазарт и превенцията от рискове можете да намерите в секцията „Разумно залагане“ на efbet.com, както и в сайта на НАП.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей