Свързани новини

18.06.2009 19:15

Бразилия на полуфинал, сложи тройка на САЩ

Видян 1852 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 4.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бразилският национален отбор по футбол записа втора победа на турнира за Купата на Конфедерациите в ЮАР, след като надви с класическото 3:0 САЩ в среща от втория кръг на битката в Група "Б", съобщи БГНЕС.


"Селесао" стана вторият отбор след Испания, който се класира за полуфиналната фаза на надпреварата. Играчите на Карлос Дунга водеха на полувремето с 2:0. Първо, халфът на Фиорентина Фелипе Мело откри резултата в 9-та минута. Той засече с глава центриране на Майкон от пряк свободен удар. Звездата на Манчестър Сити Робиньо увеличи на 2:0 в 19-та минута, като след гола си нападателят отиде при телевизионен екип и даде кратко интервю. Най-добрият десен бек в света Майкон сложи точка на спора в 62-та минута. Той получи пас отдясно и прати топката в далечния ъгъл на Тим Хауърд за крайното 3:0.
"Янките" останаха с човек по-малко след червен картон на Клестан в 57-та минута, но това не им попречи до края на мача да ударят на два пъти гредата на вратата на Бразилия. Другата среща от групата е по-късно днес, а в нея се срещат Египет и Италия. Световният шампион и Бразилия ще се бори за първото място в групата, което ще го размине с европейския шампион Испания на полуфиналите.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

лъв