Капитанът на националния отбор на Аржентина Лионел Меси счита Бразилия и Франция за фаворити на предстоящото световно първенство в Катар. Той обясни, че двата отбора разполагат с основна група футболисти, които играят от дълго време заедно.

Свързани новини

19.10.2022 16:25

Бразилия и Франция са най-сериозни кандидати за спечелване на Мондиала: Меси

Видян 1171 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Капитанът на националния отбор на Аржентина Лионел Меси счита Бразилия и Франция за фаворити на предстоящото световно първенство в Катар. Той обясни, че двата отбора разполагат с основна група футболисти, които играят от дълго време заедно.


Меси изрази мнение, че Бразилия, Германия, Франция, Англия и Испания винаги са сред фаворитите на големи първенства, но само два от тях могат да бъдат сочени за най-добри.
"Имената винаги са едни и същи, но ако ме карате да избирам в този момент, Бразилия и Франция са най-сериозните кандидати на световното първенство", коментира Меси пред DIRECTV Sports.


"Тези отбори залагат на една група футболисти от доста време насам и това дава резултат за тях. Французите имат ясен стил и не смениха треньора. Последното важи и за Бразилия", добави Меси, но без да намеси в разговора Аржентина.


Съставът на Аржентина е в серия от 35 мача без загуба и е действащ шампион на Южна Америка. Меси ще участва на своето пето поредно световно първенство след 2006, 2010, 2014 и 2018 г. Той вече заяви, че това ще е последният голям турнир, в който играе.


За турнира в Катар (20 ноември - 18 декември) селекционерът Лионел Скалони обаче няма да може да разчита на някои основни футболисти като Пауло Дибала и Анхел ди Мария, които са контузени.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

лъв