Свързани новини

11.08.2009 10:38

Борислав Михайлов: Хареса ми стартът на първенството

Видян 1908 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Президентът на БФС Борислав Михайлов заяви, че е доволен от началото на първенството, независимо от проблемите, съпътстващи част от клубовете, информира БГНЕС.


"Дойдох да видя дали всички момчета са здрави и са пристигнали благополучно. Има си треньори, те определят кой да повикат и кой да пуснат в игра. Приятелски мач, макар че е много важно за нас. Въпреки, че приятелски мачове имаше по моето време, сега вече няма. За нас резултатът не е толкова важен, въпреки че ще се опитаме да бием за самочувствие. Надявам се младите момчета да покажат на треньорите какво могат и съответно да си заслужат мястото в отбора. Винаги преди важни мачове, каквито ни предстоят с Черна гора и Италия е хубаво да спечелиш за самочувствие както на футболистите, така и на треньорите", сподели Михайлов по адрес на националния отбор.
Президентът на БФС допълни, че винаги се е работило по дългогодишната програма, която Стоилов иска. "Но трябва да кажа, че ние не сме един от най-желаните противници за контроли. Въпреки че заемаме между 15-о и 20-о място в ранглистата на ФИФА не сме желани, от финансова гледна точка", каза Михайлов.
"Аз лично съм доволен от старта на шампионата. Не е приятна ситуацията с Ботев Пловдив, но той все пак играе и видяхте загуби в събота от Левски с 5:0. Миналият сезон загуби с 6:0, така че с оглед на ситуацията - представянето е добро. Това положение не е приятно за никого и аз лично се надявам нещата с Ботев да се оправят, най-малкото, защото това е клуб с традиции, в който съм играл и аз. Надявам се отборът да бъде продаден до дни или Христолов да се стегне и да разреши този проблем. Аз с него изобщо не говоря, има си хора, които да го правят. Надявам се новият министър на физкултурата и спорта, който е спортен човек да помогне относно стадионите. Не достигат лицензираните стадиони, на които трябва да се играе, затова обмисляме вариант стадиони като този във Враца, които са подпомагани от общината, да получат лиценз за провеждане на мачове в "А" група, за да може отборите, които не са получили лицензи за своите стадиони да има къде да играят, докато си си ги оправят. Не обмисляме възможността да се намалят отборите в "А" група. Най-нормалният формат е този, който провеждаме. Първенството вече започна, на никой не му е приятна финансовата криза и последвалите от нея проблеми, но нека видим какво ще стане", коментира президентът на БФС.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

везни