Новото издание на SENSHI ще представи 13 титанични сблъсъци по правилата на KWU Full Contact и KWU SENSHI

Свързани новини

09.09.2022 11:33

Бойната карта на SENSHI 13 отблизо – зрелищен боен спектакъл, много адреналин и непредвидими двубои

Видян 3004 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Международната бойна галавечер ще се проведе на 10 септември на плажа в Св. Св. Константин и Елена

Титанични сблъсъци, много адреналин и боен дух ще зарадват почитателите на бойните спортове на 10 септември, когато ще се проведе новото 13-о издание на международната бойна галавечер SENSHI. Начален час на зрелищното бойно шоу ще бъде даден в 19 часа, а арената на гладиаторските битки отново ще бъде издигната на самия плаж в курортния комплекс Св. Св. Константин и Елена. Нестандартната и екзотична обстановка гарантират още по-незабравимо преживяване за всички, които изберат да се насладят на ожесточените двубои от първи ред. Билети за SENSHI 13 са в продажба и могат да се закупят в мрежата на Eventim.bg.



Новото издание на SENSHI ще представи 13 титанични сблъсъци по правилата на KWU Full Contact и KWU SENSHI. Бойни звезди от 16 държави, сред които Япония, Италия, Естония, Испания, Узбекистан, Мароко и др., ще премерят сили в оспорвани и непредвидими до самия край двубои. Гладиаторски битки, истинско зрелище и атрактивно бойно шоу гарантира новото плажно издание на международната бойна галавечер SENSHI.



Бойната карта на събитието е повече от ударна, а в сблъсъците на титаните ще се включат и двама от най-утвърдените български бойци – Атанас Божилов и Едуард Алексанян. Драгомир Петров няма да може да се изправи на ринга на SENSHI заради травма. В главната битка за вечерта дебютантът от Германия Ненад Косич и естонският боец Юку Уриендал ще премерят сили в ожесточена титанична битка в категория +95кг. по правилника KWU Full Contact.



Ето кои са и титаничните сблъсъци, които SENSHI 13 ще представи на 10 септември:

Двубой #1
Кат. 80 кг, правилник: KWU Full Contact
Ренато Пренга, Италия vs. Джо Миахара, Япония  
Откриващият двубой на SENSHI 13 ще предложи един интригуващ и непредвидим сблъсък. Дебюта си на галата ще направи Ренато Пренга от Италия. Той е на 18 години и е шампион на Италия по муай тай.
Джо Миахара е от Япония. Той е на 27 години и ще се качи на ринга на SENSHI за втори път в търсене на своята първа победа. Той е сребърен медалист от Световно първенство на KWU от 2019г., шампион на киокушин турнира „All Japan“ от 2018 г. и e шампион на WFKO турнира „The Yamburg Cup – Yamal 2016“.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

козирог