Свързани новини

13.07.2010 17:19

БФС ни оставя без мачове по телевизията

Видян 1531 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След като ни докара до последната дупка на световния футбол, безхаберното ръководство на БФС е на път да ни лиши и от български мачове по телевизията. Президентът на централата Боби Михайлов и хората му се опитват да извият ръцете на двете медии, които излъчваха А група през миналия сезон - Ринг и Про.бг, като заплашват, че няма да им дадат правата, ако не кихнат едни 7 милиона лева. Телевизиите се опитаха да намалят чувствително цифрата, което аха да развали летния отдих на футболните олигарси. Собствениците на ЦСКА Иво Иванов, на Локо (Сф) Николай Гигов, на Сливен Йордан Лечков и човек на Тодор Батков от Левски се събраха спешно да бистрят кризисната ситуация.


Американските акционери на Ринг и Про.бг са на мнение, че клубовете не изпълняват задълженията си по договора за правата, като не осигуряват никакви условия за добро излъчване. Отначало шефовете на двете медии умували тотално да се откажат от показването на елитната ни група, но от страх от неустойки предприели компромисен вариант с намаляване на 7-те милиона наполовина.


“Спираме излъчването на мачовете от А група, ако не ни изпълнят условията. Влизаме в положението на Ринг и Про.бг, но средствата от телевизионните права са необходими на клубовете”, отсече вчера Лечков, вече в качеството си на вицепрезидент на БФС.


В същото време 19' разбра, че футболната централа е започнала паралелни преговори с БНТ за тв правата. От Сан Стефано се опитват да направят всичко възможно да си върнат мачовете, след като в последните години не могат да хванат ръка.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.