Легендарният ни щангист и треньор на националите Иван Иванов, който върна славата на българското вдигане на тежести с фурора на европейското в Москва и световното в Ташкент миналата година, както и на току-що завършилия шампионат на Стария континент в Тирана, все още не знае дали ще продължи да води отбора

Свързани новини

08.06.2022 09:36

Без заплата 5 мес. е треньорът на 5-те ни еврошампиони

Видян 1989 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Легендарният ни щангист и треньор на националите Иван Иванов, който върна славата на българското вдигане на тежести с фурора на европейското в Москва и световното в Ташкент миналата година, както и на току-що завършилия шампионат на Стария континент в Тирана, все още не знае дали ще продължи да води отбора.



Олимпийският, четири пъти световен и пет пъти европейски шампион заяви за Мач Телеграф, че няма договор с федерацията и от началото на годината работи без пари. Той е бил и на собствени разноски на шампионата в Албания, където направи нещо историческо и изведе нашите до пет титли и общо 8 медала, както и до първите места в класирането по медали и това по точки.



„Аз и помощниците ми в националния Никола Колев и Алан Цагаев, както и членът на УС доц. Димитър Димитров, сме без подписани договори за 2022 година и съответно не сме получавали заплати пет месеца.



Президентът Неделчо Колев управлява еднолично и е скрил нашите договори. Само той има достъп до банковите сметки. От министерството всичко като финансови договорености към централата вече е изпълнено, но не така стоят нещата между нас четиримата и федерацията. Трябва да има яснота с договорите ни, защото колкото и да работим без пари и да печелим отличия и слава, все пак синът ми не яде медали, нали?“, заяви Иванов.



„С това, което постигнахме в Тирана, е очевидно, че сме от страните с традиции в този спорт. И се надявам да продължи да е така.



Щангистите разбраха за какво иде реч с безпаричието четири месеца. Че това са документални неща, които трябва да се изчистят във времето. Аз и всички колеги сме им помагали финансово и морално само и само да не се откажат. Разбраха ни и резултатите са налице“, заяви Иванов.




Отдавна вървят слухове из щангите, че Неделчо Колев иска да махне Иван Иванов, с когото отдавна не са в добри отношения и да сложи на негово място Пламен Аспарухов. Щангистите ни обаче ясно заявиха на прибиране от Албания, че искат да работят с Иванов и с никого другиго.



 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

скорпион