Свързани новини

19.11.2009 13:53

Бербо: Подобрих рекорда, сега идва ред на Шампионската лига

Видян 1274 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Kапитанът на националния отбор по футбол Димитър Бербатов, който вече е голмайстор номер едно на "трикольорите" за всички времена заяви, че следващата му голяма цел е да вдигне купата в Шампионската лига, предаде БГНЕС.


Нападателят на Манчестър Юнайтед, който задмина Христо Бонев с 48-те си гола за "лъвовете", заяви при завръщането на българския тим от Малта: "Хубавото е, че победихме. Стана хубав мач срещу съперник, който беше доста слаб. Все пак съм доволен от това, което свършихме. Имаше известно напрежение дали ще се получи играта, но стана и съм доволен. Имах амбиции и цели от известно време. Подобряването на рекорда беше една от тях. Сега съм много горд. Следващата цел е Шампионската лига. Надявам се, че това може да стане тази година. Два пъти бях близо, но не успях. Дано третият се получи. Пожелавам на Стилян да подобри рекорда за най-много изиграни мачове за националния отбор. Той е много преди мене в това отношение, така че ще има възможност да изпревари Боби Михайлов. За мен беше важно да подобря рекорда на Бонев. Националния отбор не игра много добре срещу Малта. Изпуснахме много шансове, пък и нямахме дразнител, за да покажем по-добра игра. Най-важното е, че победихме! Обещах на Чавдар Янков и Домовчийски да ги почерпя за това, че ми подадоха за головете. Доволен съм от това, което свърших и благодаря на момчетата".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

дева