Свързани новини

24.07.2009 16:34

Бербо донесе трета победа за Юнайтед в Азия

Видян 1736 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Българският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов се разписа в 65-та минута и донесе победата на "червените дяволи" с 3:2 срещу домакините от ФК Сеул в третата среща от азиатското турне на английския шампион, предаде БГНЕС.


Капитанът на България започна мача на пейката, като се появи в игра в 61-та минута, когато той, Скоулс, Нани и Оуен замениха Андерсон, Македа, Гигс и Рууни. Домакините от Южна Корея обаче първи поведоха в резултата пред препълнените трибуни на стадиона в Сеул. В 25-та минута, черногорският нападател на домакините Деян Дамянович направи 1:0. Той получи едно центриране отдясно, мина между двама защитници на Юнайтед и прати неспасяемо кълбото в мрежата на слисания Кушчак.
В 31-та минута, Уейн Рууни засече с рамо центриране на Джон О'Шей отдясно и вкара за 1:1. В продължението на първата част, Дамянович се разписа за втори път и увеличи на 2:1. Нападателят бе изпуснат от отбраната на англичаните, имаше съмнения за засада, но флагът не бе вдигнат и Дамянович с елегантно прехвърляне вкара втория си гол в мача.
В 58-та минута, младият Федерико Македа получи хубав пас от Рууни, излъга вратаря на домакините и с левия крак оплете мрежата на ФК Сеул за 2:2. Димитър Бербатов обаче сложи точка на спора само четири минути след като се появи на терена. Той реализира за крайното 3:2 в полза на Манчестър Юнайтед в 65-та минута. Халфът на гостите Дарън Гибсън проби хубаво по десния фланг и центрира към Бербатов, който засече топката с глава в близкия ъгъл на вратата на домакините, с което донесе третия успех на своя тим на турнето в Азия.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

телец