Свързани новини

10.02.2020 09:50

Бербатов с критика към Меси и похвала за Роналдо

Видян 2325 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Димитър Бербатов даде мнението си по някои от горещите теми в европейския футбол, както го прави всяка седмица в колонката си за сайта на букмейкърската компания "Betfair", предава Dir.bg. Българинът е посланик и коментатор на компанията.


За Меси


За мен той трябва да пази това, което има да каже за Ерик Абидал, зад стените на клуба. Познавам Абидал от времето в Монако, той е готин човек. Изненадан съм, че Меси го критикува публично, особено в ролята на Ерик като спортен директор.

Винаги ще има спорове в един голям клуб, но те трябва да са зад кулисите. От играчите до борда на директорите, всички трябва да помнят това - никакви публични скандали и спорове. Пресата само това и чака, а като изкараш нещата извън клуба, ти им улесняваш работата.

Меси е невероятно важен за клуба си. Бих казал, че той е Барселона. Днес футболистите имат твърде голяма сила и власт, но се надявам Лео и Абидал да разрешат спора си и клубът да върви в правилната посока.



За Манчестър Юнайтед с трансферите на Игало и Фернандеш

Миналата седмица коментирах, че Юнайтед има нужда от нападател. Естествено, и аз се изненадах от привличането на Одион Игало под наем. Но се замислям, че това може да е добър ход. Той е играл във Висшата лига, и то добре - за Уотфорд. Знае какво го очаква. Вкарал е доста голове в Китай в последния си период, както и за националния отбор. Искам да го видя скоро в игра, любопитен съм да разбера каква роля му е отредил Оле Солскяр в състава и на терена.

Рашфорд и Марсиал са нападатели, които обичат да влизат от фланга към центъра, липсва истински, натурален номер 9. Игало е такъв, вероятно това се търси с привличането му. Хареса ми интервюто, в което разказа от кога е фен на Юнайтед и как е молил агента му да приеме офертата, дори с намалена заплата. Добре е, че се взима играч, който има толкова голямо желание да играе за отбора. Такава страст трябва.

Бруно Фернандеш направи добър дебют срещу Уулвърхемптън (0:0). Ще му трябват мачове, за да усети ритъма на игра в Англия. Но е интелигентен играч, има око за последния пас и силен удар отдалеч. Той ще трябва да контролира мачовете. Висшата лига е най-физически тежката, така че и върху това ще трябва да работи. Но първите знаци са добри и чакам следващия мач, за да видя пак как ще се представи.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

дева