Свързани новини

18.10.2021 15:43

Бербатов отговори на Лечков и Стефанов

Видян 1101 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Димитър Бербатов публикува съобщение в социалната мрежа Фейсбук, чрез което задава 7 въпроса към ръководството на БФС и призовава Венцеслав Стефанов и Йордан Лечков да обявят конкретни имена и данни, а не просто да хвърлят съмнения за евентуално купуване на гласове преди и по време на конгреса в НДК. По-рано Лечков и Стефанов заявиха, че е имало купени гласове на конгреса, а парите са се раздавали в тоалетните на НДК.


"Сегашното ръководство на БФС дължи отговори на футболните клубове и цялата футболна общественост. Ето съществените въпроси, на които трябва да се отговори:


1. С какви средства бяха финансирани банкетите за клубовете, на които Михайлов представяше позицията си преди конгреса?


 2. Какво правеха на тези банкети кметове на малки и някои от най-големите общини в България, и какво изискваха от клубовете тези кметове?


 


3. На кои клубове и какво оборудване им беше подарено от Михайлов непосредствено преди конгреса? На какви цени и от кого бе закупено то? Не бе ли редно, ако се подпомагат клубовете с оборудване, да бъдат подпомогнати всички клубове?


 


4. Защо ръководството на БФС не допусна голям брой делегати на конкретни клубове да вземат участие в конгреса? С какви правни аргументи направиха това? Има ли въобще такива? Какво стои в основата на това решение да се отнеме правото на участие в конгреса и правото на глас на тези клубове?


 


5. Защо водещият на конгреса яростно се бореше, за да не бъде допусната за гласуване в залата промяната в процедурата за гласуване и включването на наблюдатели на броенето на бюлетините, представляващи всеки кандидат-президент? Какво им говори на Михайлов и компания резултатът от това, в крайна сметка допуснато гласуване – огромно мнозинство ,,За“ това да има наблюдатели на броенето на бюлетините и само няколко делегати „Против“ и „Въздържал се“?


 


6. Защо за пореден път Уставът на БФС и законът бяха потъпкани и не бе допуснат балотажът между Михайлов и Бербатов, при положение, че Уставът на БФС е крайно ясен и категоричен по отношение на присъстващите в залата делегати и че техният брой е в основата на изчислението колко е 50% + 1 глас, а не броят на гласувалите делегати?


 


7. Защо вече почти седмица секретариатът на конгреса не е готов с протокола и всички документи от конгреса не са внесени в Агенцията по вписванията? За какво се използва изминалото от конгреса досега време по отношение на документите от конгреса?



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни