Свързани новини

05.03.2014 15:35

Батков: Давам пълната власт на Гонзо

Видян 1523 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Повелителят на Герена Тодор Батков иска Георги Иванов-Гонзо за спортно-технически директор на Левски. Собственикът на "синия" клуб вече е имал разговор с настоящия треньор на Черно море и двамата са постигнали принципна договорка за завръщането на Гонзо на "Герена". Това съобщи самият Батков след импровизирана пресконференция, на която също стана ясно, че Христо Йовов и Мариян Христов напускат клуба.


„Постигнал съм принципно съгласие Гозно да стане спортен директор, но не се знае кога. Надявам се това да стане час по-скоро, по възможност преди дербито с ЦСКА. Лошото е, че той си има договор с Черно море“, обяви Батков.


Самият Георги Иванов коментира ситуацията по следния начин: „Моето решение, ще бъде окончателно след като се видя с хората от Черно море. Няма да ми е много приятно, ако трябва да си тръгна от Черно море, но сърцето ми е в Левски.“


Относно треньорския пост Батков обяви, че няма да има промяна и Антони Здравков остава независимо от резултата срещу ЦСКА в събота. Въпреки това се заговори, че на вечерната среща с феновете на отбора във вторник адвокатът е обявил, че иска друга синя легенда за треньор на отбора. Става въпрос за французина Седрик Бардон, копирайки примера на Милан с Кларънс Зеедорф.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

близнаци