13.10.2010 17:17

Българин организирал погрома на Италия – Сърбия?!

Видян 2538 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Скандално разкритие направи сръбското издание БЛИЦ, което информира, че българин е в основата на безредиците преди и по време на евроквалификацията между Италия и Сърбия, която в крайна сметка бе прекратена в 7-ата минута.


Според колегите от западната съседка името на фена е Иван Богданов. БЛИЦ пише, че той е един от тарторите на най-крайната фракция на навиячите на Цървена звезда - Ултра Бойс. За световните агенции във вторник вечер той си остана Човекът с качулката. 28-годишният Богданов обаче е бил изловен от карабинерите заедно с още 16 свои съратници, които са били вкарани зад решетките на затвора Мараси в Генуа.


Погромът на мача започна, когато около 200 сръбски запалянковци започнаха да режат защитната мрежа и да хвърлят димки в терена на стадион Луиджи Ферарис. Запалиха албанското знаме и хвърляха седалки по терена. Междувременно полицейски части извадиха маркучи, за да се справят с дивите балканци. Срещата закъсня с половин час, но малко след началото й бе прекратена, когато сърбите опитаха да щурмуват от трибуните вратата на Италия. На една от снимките именно Човекът с качулката дава команда за атака на игрището.


По какъв начин обаче Иван Богданов е станал тартор на ултрасите така и не се разбира, а и БЛИЦ не уточнява. Ясно е само това, че заради него и останалите хуни Сърбия може да бъде изхвърлена от евроквалификациите или най-малко да бъде глобена свирепо и лишена от домакинство. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

козирог