08.10.2015 16:21

България започва участието си на Евроволей срещу Германия

Видян 1549 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Утре от 20:30 ч. националният отбор на България по волейбол започва участието си на Европейското първенство за мъже срещу шампионите от Баку 2015 - Германия. Мачът ще бъде в столичната зала Арена Армеец. Страната ни е домакин на шампионата заедно с Италия.


Трикольорите са в група А, а освен Бундестима, другите ни опоненти са Холандия и Чехия. Първите два отбора от всяка от четирите групи продължават към плейофите на първенството.


„Дълго очаквахме такова първенство в България и за всички около този отбор часът на истината удари. Надявам се, че освен с играта ни, ще зарадваме всички и на ниво организация на турнира. Това е най-изравнената група на европейското първенство и мисля, че ще бъде много интересно. Надявам се публиката и всички българи да останат доволни от ниво, което ще покажем“, каза Константинов.


„Надявам се да има единство между отбор и публика. Имаме много сериозни съперници, които в някои аспекти ни превъзхождат с качество или количество, но се надявам да компенсираме с публиката. Само с подкрепа от трибуните един играч може да надскочи себе си. Групата е опасна, но се надявам да я преодолеем и да продължим към финалната четворка“, добави националният селекционер.


Последният медал за България от Евроволей е през 2009 г., когато в Турция победихме с 3:0 Русия в мач за бронзовото отличие.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

телец

Доста неща имате за вършене

Доста неща имате за вършене. Преценявайте правилно кое