Байерн пък е непобеден в Шампионската лига този сезон и вече е със седем поредни победи. Реваншът между двата тима е на 8 март в Мюнхен.

Свързани новини

15.02.2023 15:27

Байерн надхитри ПСЖ и измъкна ценна победа като гост

Видян 2087 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Байерн Мюнхен победи ПСЖ с 1:0 като гост в първи осминафинален мач в Шампионската лига. Баварците измъкнаха много ценен успех на стадион Парк де Пренс, като имаха и голяма доза шанс. Единственото попадение в мача отбеляза Кингсли Коман, който беше точен в 53-ата минута.


Байерн нанася първа домакинска загуба на ПСЖ от април 2021 г., като предишната дойде именно в Шампионската лига срещу Манчестър Сити. От тогава последваха 40 мача във всички турнири на Парк де Пренс, в които тимът не беше губил. Освен това ПСЖ допуска трето поредно поражение в рамките само на седем дни, като загуби като гост на Марсилия и Монако в Купата на Франция и Лига 1.
Байерн пък е непобеден в Шампионската лига този сезон и вече е със седем поредни победи. Реваншът между двата тима е на 8 март в Мюнхен.


Първата част на мача беше изпълнена с повече битка, тактическо надиграване и предпазливи действия. След паузата двата тима вдигнаха оборотите. Байерн стигна до гол, когато Коман стреля по диагонала, а вратарят на домакините Джанлуиджи Донарума не се представи по най-добрия начин.
В оставащите минути ПСЖ беше много по-активен, но гол на Килиан Мбапе беше отменен заради засада. Близо до попадение беше и Лионел Меси.

В другия мач Милан надигра Тотнъм с 1:0 на Сан Сиро в Милано. Росонерите стигнаха до успеха с гол на Браим Диас още в седмата минута.
Тотнъм показа старата си слабост и беше много колеблив през първата част. Тимът на Антонио Конте беше надигран, като Милан можеше да води и с повече. Второто полувреме обаче ситуацията се промени и шпорите бяха далеч по-активни, но отправиха само един точен удар, както и седем извън вратата.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион