Свързани новини

25.06.2014 15:14

Бадема набързо прости на „хубавците“ и върна се в ЦСКА

Видян 1275 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Халфът Емил Гъргоров се завърна в ЦСКА, седмица след като разтрогна договора си с клуба. Нисичкият играч, който се скара с треньора Стойчо Младенов заради неполучени заплати, имаше претенции към своя наставник, който според него не бил достатъчно остър в отношенията си с „хубавците“ от ръководството. Очевидно неприятната случка между двамата вече е забравена, но не така стоят нещата с шефовете на клуба. Гъргоров постави едно условие - хората от ръководството да спрат да лъжат за пари. В близките дни се очаква футболистът да подпише нов договор с тима от Борисовата градина. Днес Гъргоров ще лети за Холандия, за да се присъедини към подготовката на червените.


Напусналият Армията по същия повод защитник Джаксън Менди, обаче продължи с шокиращите разкрития за престоя си в ЦСКА. Той призна, че е бил един от лидерите в съблекалнята и го е боляло много като вижда как преживяват съотборниците му. Менди разкри, че е имало играч, който е плачел по време на тренировка, тъй като не е имал пари за семейството си. „На един от разговорите за това кога ще има заплати, между треньора и Гъргоров започнаха да прехвърчат искри. Изглеждаше все едно, че ще се сбият", допълва още защитникът. "На тренировка видях един футболист да плаче, защото имаше семейство, братя, сестри, наеми. Имаше играч, който не можеше да си плати дори интернета", завърши изповедта си настоящият състезател на Литекс.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.