Свързани новини

15.05.2012 17:34

Астън Вила предлага работа на Стенли

Видян 1384 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ръководството на английския Астън Вила възнамерява да предложи работа в клуба на легендарния си капитан Стилиян Петров, който води битка за живота си с остра форма на левкимия.
Според осведомени източници собственикът на отбора Ранди Лърнър и изпълнителният директор Пол Фокнър са разговаряли по темата късно онази вечер, след като взеха решение да уволнят досегашния мениджър Алекс Маклийш. 53-годишният шотландец, който пръв посети Стенли в болницата, си събра партакешите от Вила парк заради безумно слабия сезон, в който тимът аха да изпадне от Висшата лига и остана на 16-о място, само на 2 точки над чертата.
Ранди Лърнър и Пол Фолкнър обмисляли възможността един ден, след като се оправи, нашето момче първо да започне работа в школата на Вила, после да поеме втория отбор, преди да получи шанс да води мъжете. Това е изключителен жест от страна на клуба от втория по големина град на Острова към Стенли (32), за когото официално обяви, че е болен от левкимия на 30 март. На следващия ден при домакинството с Челси, загубено с 2:4, целият стадион се изправи на крака в 19-ата минута (халфът играе с №19) и го аплодира в продължение на минута, изразявайки подкрепата си. Самият Стенли бе със съпругата си Поли и двете им деца в ложата на Вила парк. Преди няколко дни пък даже беше избран за футболист на сезона на Астън Вила в допитването сред играчите на тима.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

близнаци