Свързани новини

28.07.2009 12:47

Анри: Арсенал може да спечели титлата през новия сезон

Видян 1565 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-добрият стрелец на Арсенал за всички времена Тиери Анри, който в момента носи екипа на Барселона, заяви, че "артилеристите" имат всичко необходимо за да спечелят титлата в Англия през новия сезон, разказва БГНЕС.


Французинът заяви: "Аз знам как мисли Арсен Венгер и той няма да започне новия сезон с амбицията да попадне отново в Топ 4. Неговата единствена цел е да спечели Висшата лига! Независимо от нещата, които се случиха в Арсенал през тази година, аз продължавам да смятам, че тима има нужните качества да постигне това. Много ми е трудно да говоря за Арсенал. Когато правя това, винаги говоря със сърцето си, а не с главата си. Знам, че ще им бъде трудно този път, но е много важно момчетата да запазят вярата в себе си. Причината по която казвам това е, че босът продължава да вярва на момчетата и ако има някой човек на земята, на който всички да вярват, че ще направи най-доброто за Арсенал - това е Арсен Венгер. Той е човекът, който постави тима на европейската футболна карта. Никой преди него не е постигал тези неща. Феновете трябва да запомнят това и да му се доверят. Някои хора му направиха живота труден през миналия сезон, но аз съм сигурен, че Арсен не заслужава това". 31-годишният Анри, който вкара рекордните 226 гола в 370 мача за "артилеристите", има две титли с тима и три Купи на Футболната Асоциация. Той е три пъти Футболист на годината и е избиран три пъти за най-добър през сезона от своите колеги. Френският национал приключва четири от своите осем сезона в Англия с екипа на Арсенал като голмайстор на Висшата лига.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

рак