Свързани новини

21.07.2010 10:27

Ангел Червенков: Набираме скорост, искам малтийците

Видян 1292 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Селекционерът на Литекс Ангел Червенков бе щастлив от разгромната победа в Подгорица и изрази желание неговия тим да играе с Биркиркара в третия предварителен кръг на Шампионската лига.


"Получи се успешен мач за нашия отбор", заяви Червенков. "Ние, както казахме и преди няколко дни, дойдохме в Подгорица с единствената идея да победим с добра игра. Успяхме да икономисаме сили през второто полувреме. Доволен съм от срещата. Имаше моменти, които бяха колебливи за нас, допуснахме малки неточности, можеше и да получим гол. Но доброто е, че успяхме да отбележим и с това стъписахме домакините. След това мачът не беше интересен за нас. За проценти не искам да говоря, има какво да се желае от играта на нашия отбор. Този противник не може да е мерило за класата ни. Сега чакаме следващия съперник. Литекс ще набира скорост и ще показва все по-добри игри. Иначе аз лично предпочитам за следващ съперник малтийците. Според мен Жилина е по-класният отбор. Възможно е той да продължи, но въпросът е ние да се подготвим добре. Ще разучим и двата отбора. Ивайло Петков е опитен футболист, който дава голямо спокойствие на отбора. Във всеки мач Литекс ще изглежда по различен начин, това са тактически схеми. Още не сме готови за първенството, но набираме скорост и ще бъдем все по-добри и по-добри".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби

Не позволявайте да ви налагат темпо на работа

Не позволявайте да ви налагат темпо на работа, което