Свързани новини

28.03.2011 14:49

Аматьори реват от премиерски тесли

Видян 1770 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вой от съдийски аванти и рев от премиерски ритници се надигна от аматьорския футболен отбор Бенковски от Пазарджик след загубата с 0:2 при гостуването на Витоша (Бистрица) в 26-ия кръг на Югозападната В група. С №13 за победителите игра министър-председателят Бойко Борисов, който даже вкара дузпа. Това бе първи гол за 51-годишния бивш главен секретар на МВР и бивш кмет в официален мач от началото на сезона. Именно дузпата предизвика гнева на Бенковски и на целокупната общественост в Пазарджик.  

"Смешна работа. То бива съдийски слугинаж, бива навеждане спрямо премиерския отбор, но това мина всичко. Дузпата я видя само съдията Йото Гарабедов. А защо, когато играчите на Витоша псуваха като хамали по него и помощниците му, той не вдигна и един жълт картон, дето се вика от кумова срама", писнаха от Бенковски. 

”Бойко Борисов рита прекалено много. Нашите момчета се притесниха от него, как да му отнемат топката?! Не е нормално премиерът да играе в първенството по футбол. Отборът му е втори, но само заради него”, беснеят от пазарджишкия клуб. 

500 фенове станаха свидетели на премиерските изяви на стадиона в столичното предградие и ръмжаха одобрително при всяко негово докосване на топката. Борисов игра пълни 90 минути, като в нападение му партнираше някогашният юноша на Левски Митко Кръстев. В 65-ата той реши мача с Бенковски с безпощадния си шут от 11-те метра.  

„Много съм доволен от победата, с всеки мач подобряваме играта си“, заяви треньорът на Витоша Ясин Мишауи, който е рожба на българо-суданската дружба. 

С успеха бистричани продължиха да гонкат лидера в групата Сливнишки герой. Тимът от Сливница има 5 точки аванс. Третият в класирането Пирин (Разлог) се изложи лошо у дома, като извъртя 0:0 с Места (Хаджидимово).



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

риби