09.10.2009 15:11

Александров: Искам да завърша кариерата си в Левски

Видян 1148 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият футболист на Черно море Александър Александров - Алекс заяви, че би желал да завърши кариерата си в Левски, съобщава БГНЕС.


"Не се разбрахме с Левски преди няколко месеца. Тогава Черно море преговаряше с предишното ръководство на "сините". С новото ръководство не съм се свързвал. Няма футболист, играл в Левски, който да не иска да завърши кариерата си на "Герена". Надявам се това да стане с мен. Сега не знам дали новото ръководство на "сините" ме иска. Няма да имам финансови претенции към шампионите, стига да ме потърсят. Левски ме изгради като футболист и аз съм много благодарен на този клуб. Благодарение на "сините" направих име като футболист, взех купи, станах играч №1 на България, с което не могат да се похвалят много хора. Не съм наясно с кризата, в която изпадна Левски. Всеки голям отбор преживява такива моменти. Мисля, че скоро нещата там ще се оправят. Не виждам проблем да играя още две-три години на високо ниво в България, но с кариерата в чужбина приключих още през 2007 година, когато се завърнах от Турция. В момента не съм в преговори с никой. Няма обаждания, няма оферти. Има още два месеца, тогава ще видим. В момента спазвам нормален режим. Ще тренирам самостоятелно и ще чакам предложения. Но дори да не играя повече футбол това няма да бъде проблем за мен. Не съжалявам за престоя си в Черно море, разделям се с варненци с добри чувства. Всичко е приключило, не искам да се връщам на този въпрос. Постигнахме много с отбора на Черно море, спечелихме трето място, играхме успешно в евротурнирите. Доволен съм от престоя си там. Не съм обиден на никого и аз имам вина за станалото. Просто се стигна до раздяла. Не ме привлича треньорската професия и едва ли ще се занимавам с това, след края на състезателната ми кариера. Най-вероятно ще се занимавам с нещо друго свързано с футбол, тъй като аз само от това разбирам", сподели Александров.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.