Свързани новини

30.03.2021 16:42

Акрапович: Не бях съгласен с продажбата на Соу и Антов, не ми обясниха защо ме смениха

Видян 1617 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият треньор на ЦСКА Бруно Акрапович заяви, че от ръководството на клуба не са му обяснили защо е освободен. Червените съобщиха изненадващо в неделя вечерта, че босненецът е сменен с Любослав Пенев.


"Не ми беше обявена причина, но приех решението. Аз съм позитивен човек и гледам напред. Не съм обиден на никого в ЦСКА", заяви Акрапович пред Нова.


Той каза, че целите пред него са били второ място и спечелване на Купата на България, и изрази увереност, че под негово ръководство отборът е щял да спечели купата.


"Мисля, че се представяхме добре. Можехме да сме по-добри единствено в атака, но не се получи. Никой треньор не иска да се разделя с най-добрите си играчи. Не бях съгласен с това, но клубната политика е такава. Надявах се, че ще вземем качествени заместници на Валентин Антов и Али Соу (б.р. двамата бяха продадени през зимната пауза за над € 7 млн.). Привлякохме добри играчи, но им е нужно време да се адаптират в отбора", заяви още той.


Босненецът отрече твърденията, че част от футболистите са били настроени срещу него. "Имахме хубава атмосфера в отбора", каза Акрапович.


Треньорът обясни, че е опитал да потуши напрежение в отбора, породено от думите на собственика Гриша Ганчев, че с Юлиан Инджов се оттеглят.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

риби