Свързани новини

14.06.2013 10:47

Академията за таланти на Бербатов зацикли

Видян 1970 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Намерението на Димитър Бербатов да направи академия за млади таланти в София може и да не се осъществи в скоро време. Причината за проблемите пред футболиста са протестите, които са срещу идеята му да вземе конната база в столицата.


Протест срещу проекта на Бербатов за детска школа в София върви в интернет и в конната база в Борисовата градина. Футболистът иска базата, за да я превърне в академия за подрастващи таланти. В края на май той и мениджърът му Емил Данчев представиха в общината проекта си конната база да стане игрище.


Проектът на Бербатов е теренът да се използва за създаването на детска футболна школа. Оглеждахме още няколко терена в столицата, но този е най-подходящ, мотивира се Данчев.


По думите му преместването на конната база така или иначе предстои. Хората, работещи там, са категорични, че това е само повод тя да бъде закрита, защото никой няма да инвестира в изграждането на нови съоръжения. От общината отказаха коментар с аргумента, че засега има само писмо за намерения от страна на Бербатов. Общинският съвет ще се произнесе през следващата седмица дали ще даде базата на футболиста. Междувременно там вече е внесено писмо срещу проекта.


Разбрахме, че са подадени документи в общината от страна на господин Бербатов. Нямам нищо против него, той е един честен българин, който е изкарал парите си с честен труд. Всичките му успехи във футбола са незаменими, Фондацията му също помага на редица млади таланти, но защо да зачеркнем една конна база, която може да я повъзстановим и да бъде по-добра и обслужваща София, вместо да стане още едно футболно игрище, коментира от своя страна Димитър Стоянов – инструктор по езда в базата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

лъв