Свързани новини

20.02.2014 15:46

А група се завръща с най-старото столично дерби

Видян 1329 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След двумесечна пауза българското футболно първенство се завръща! Само три кръга остават до началото на плейофите, а разликата между 3-ото и 7-ото място, където са Левски, ЦСКА, Локо (Пд), Черно море и Ботев, е едва 4 точки

Гвоздеят на 24-ия кръг безспорно е най-старото столично дерби. Утре от 16:15 ч. Левски приема Славия на стадион Георги Аспарухов. Мачът е с особен заряд, след като миналия сезон именно тази среща коства шампионската титла на сините (1:1). Тимът от Герена направи ударна селекция с привличането на Рафаел Бастос и Валери Божинов, но славистите със сигурност готвят пореден отпор за играчите на Антони Здравков.

Другите два интересни сблъсъка са от неделния ден. Седмият в класирането Ботев (Пловдив) посреща шампиона на България Лудогорец (Разград). Канарчетата на Мъри Стоилов ще се опитат да се противопоставят на лидера в първенството, но момчетата на Стойчо Стоев трудно могат да бъдат надиграни.

Осмият Берое (Стара Загора) пък гостува на заемащия второ място Литекс (Ловеч). Заралии се нуждаят от три победи в оставащите кръгове, за да попаднат в първата седмица за плейофите, но ловчанлии не са отбор, който би правил компромиси.

Останалите срещи от кръга са: днес Пирин (ГД) - Черно море (Варна); Любимец - Локомотив (Пловдив), Локомотив (София) – Нефтохимик (22.02); Черноморец (Бургас) – ЦСКА (23.02).




Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Обстановката до голяма степен ще е непредсказуема

Обстановката до голяма степен ще е непредсказуема.