Двата състава направиха много интересен и пълен с обрати сблъсък. Фенербахче поведе с 11 точки при 26:15 в началото на втората четвърт, но гостите обърнаха до 38:33 в своя полза малко преди почивката и водеха с 38:35 след 20 минути игра. Домакините си върнаха водачеството в третата част, в която баскетболистите на Олимпиакос вкараха само 7 точки и изоставаха с 45:51 преди финалните 10 минути.

Свързани новини

04.05.2023 11:05

90% е сигурно, че Александър Везенков ще играе в НБА

Видян 5096 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 90% е сигурно, че българският национал Александър Везенков ще реализира трансфера си в НБА и още през това лято ще напусне Олимпиакос, за да премине в отбора на Сакраменто Кингс. За това информира авторитетният журналист Шон Кънингам, който се занимава пряко с отразяването на кралете и представянето им отвъд океана.


“Сакраменто трябва да вземе много важно решение по въпроса с Харисън Барнс. Подобна е и ситуацията при Трей Лайлс и Саша Везенков, за когото се очаква да се присъедини към отбора още това лято. 90% е сигурно, че той ще акостира при кралете”, заяви Кънингам.


В договора на българина е заложена опция за неговото откупуване, която достига максимално 1,5 милиона евро. Спрямо правилата Сакраменто може да покрие около половината от тях, като другата половина трябва да бъде поета от самия Везенков. Настоящият контракт на лидера на червено-белите с клуба му е валиден до лятото на 2025-а година.


“В момента се наслаждаваме на играта на Везенков, както и тази на неговия отбор. Те правят фантастичен сезон, подходящ за фантастичен отбор като Олимпиакос. Успяхме да го опознаем до известна степен, така че в следващите седмици ще седнем и ще преценим как ще действаме преди началото на новия сезон”, каза генералният мениджър на Сакраменто Монте МакНеър



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

рак

Обърнете особено внимание на взимоотношенията си днес

Обърнете особено внимание на взимоотношенията си