Свързани новини

10.11.2019 07:41

28-и успех за Кобрата на професионалния ринг

Видян 2162 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Кубрат Пулев постигна своята 28-а победа на професионалния ринг. На галавечерта във Фресно (Калифорния) българинът победи по точки представителя на домакините Райдъл Букър.
38-годишният софиянец (28 победи; 1 загуба) бе видимо по-добър от бившия затворник Райдъл Букър (26-3), но американецът заслужи парите си и успя да оцелее без да бъде нокаутиран. Естествено, реферите отсъдиха безапелационна победа за Кобрата - 99-91, 98-92, 98-92.
"На ринга е по-различно, но не спирах да тренирам през изминалите месеци. Респект към противника ми, той е корав боксьор. Мисля, че доминирах изцяло в двубоя и показах, че съм от световна класа. Поздравления за съперника, той е нелош боксьор, но аз демонстрирах, че съм от друго ниво. Очаквам битката за световната титла", каза Пулев след края на мача. Припомняме, че българинът е претендент за световната титла на Международната боксова федерация (IBF) и трябва да получи шанс да се боксира за пояса до края на месец май догодина. Той ще се изправи срещу победителя от дългоочаквания мач-реванш между Антъни Джошуа и Анди Руис, който ще се проведе на 7-и декември.
Победата на Пулев над Букър пък гарантира хонорар от $ 250 000 за българина. Съперникът на родния боксьор ще прубере само $ 30 000.

Снимка: Иван Григоров



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

стрелец