08.07.2009 19:18

19-годишният Пато сложи край на ергенския живот

Видян 2132 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Младият нападател на Милан Алешандре Пато сложи край на ергенския живот, след като на пищна церемония в Рио Де Жанейро взе за своя съпруга бразилската актриса Стефани Брито, съобщи БГНЕС.


На церемонията присъстваха редица известни личности и футболни звезди. 19-годишният бразилски национал се ожени в църква в Рио, а след това купонът се премести в "Копакабана палас". Кака и Кафу бяха сред футболистите, които присъстваха на сватбата, като между 500-те гости имаше доста местни знаменитости. 22-годишната Брито е актриса, която участва в сапунени сериали. Двамата се срещнаха през януари 2008 година и от този момент насам Пато празнува всеки свой гол, оформяйки с ръце формата на сърце. Брито ще живее със своя мъж в Италия, като местните медии съобщават, че двамата ще прекарат медения си месец в Бора Бора. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Ден да се съсредоточите върху професионалния си живот

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден да се съсредоточите върху професионалния си живот