Свързани новини

18.12.2019 09:12

Жокера е филм на 2019-та според IMDb

Видян 1256 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Драмата „Жокера“, режисирана от Тод Филипс оглави класацията на търсачката IMDb за филм на годината. Списъкът на сайта се подрежда ежегодно според популярността на заглавията и броя на преглежданията на страниците им.


 


Лентата, в която главната роля на антигероя от комиксите за Батман е поверена на Хоакин Финикс, направи премиерата си през месец октомври, предава Монитор.


 


Неотдавна продукцията счупи рекорд и като стана първият филм, непрепоръчителен за лица под 17 години, който е преминал границата от 1 милиард долара в световния боксофис.


 


“Жокера“ вече може да се похвали с 4 номинации за „Златен глобус“. Заглавието ще се бори в категориите за най-добри драматичен филм, актьор, режисьор и оригинален саундтрак.


 


За първото място в класацията на IMDb лентата измести два филма на "Марвел" и два римейка на "Дисни". На второ място е новата кинорожба на Тарантино - "Имало едно време в Холивуд", хвален от критиката като най-добрата продукция на режисьора след "Криминале". Трети е "Отмъстителите: Краят". Следват "Капитан Марвел", "То: Част Втора", "Цар Лъв", "Спайдър-мен: Далече от дома", "Алита: Боен ангел", "Аладин" и "Един нов кошмар".




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

риби