12.04.2018 10:14

Жената с най-голям бюст в Европа

Видян 1951 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Германската стюардеса Мартина Биг стана жената с най-големия бюст в Европа -32S. Освен да се сдобие с огромни гърди, блондинката е решила да "стане черна" и след три инжекции с меланин вече се смята за "истинска африканка". Моделът също посети Кения с немския си годеник Майкъл, където се кръсти в църква в Нири под суахилското име Малайка Кубва, което означава "голям ангел".

 "Изненадана съм колко много хора ме познават в Кения", сподели вече черната жена впечатления от разходките си по улиците.
   
Новите гърди на 29-годишната жена струват 50 000 паунда и са с диаметър 49,6 инча. Тя отива от чашка С до 32S, като бюстът й тежи общо 12 килограма, което означава, че тя може да спи единствено по гръб.



Това, което я радва най-много обаче, е че в резултат на интервенциите и косата и се е променила, като е придобила африканска структура. Сега тя е убедена, че и децата и ще бъдат "африканчета".

Мартина също така планира корекция на носа си, за да го направи да изглежда "по африкански". Тя смята да си постави и 1,5 килограмови импланти на задните части.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

лъв