19 минути представя ексклузивно първите глави на влязлата за печат книга Ружа Игнатова - измамница или жертва на нейния пиар лорд Евгени Минчев, който е и дългогодишен изповедник на изчезналата яко дим криптокралица и милиардерка, издирвана от спецслужбите на САЩ и други държави, включително и нашите по цял свят

Свързани новини

24.02.2023 09:40

Втора част от сензационната книга на Минчев за криптокралицата Ружа Игнатова

Видян 4302 пъти | Коментари 2
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 
19 минути представя ексклузивно първите глави на влязлата за печат книга Ружа Игнатова - измамница или жертва на нейния пиар лорд Евгени Минчев, който е и дългогодишен изповедник на изчезналата яко дим криптокралица и милиардерка, издирвана от спецслужбите на САЩ и други държави, включително и нашите по цял свят. Човекът, създал медийния образ на легендата, проговаря с пикантни разкази за томчето на издателство Ние жените, което ще бъде на пазара в средата на март.

Запознанството ни с д-р Игнатова.

Ружа се появи при мен чрез ексцентричен фризьор, който вероятно бе извъртял нещата така, че да припечели нещо от това запознанство. Според приятели бил и казал- „Ружа, трябваше да спя с Евгени, за да го накарам да се срещне с теб“. Ружа дойде в качеството си на собственик на малък фризьорски салон, в една пряка на столичния булевард Витоша. Приятна, леко закръглена жена, словоохотлива, но с премерен речник. Салонът едва ли имаше 35 квадратни метра и се почудих какво да и поискам за да удовлетворя и двете страни. Преди да отворя уста, тя отвори дамската си чанта и така разбрах, че имам работа със сериозна личност. Попита ме как да кръсти салона си и без да се замислям и предложих да се казва Rouja.


Имаше докосване с френската дума за червено и с името на нашумял парфюмерист. Намирането на име стана повод да вечеряме, като Ружа настоя че предложението е фантастично, но тя иска да направи и козметична линия с това име. Ружа криеше нещо отвъд желанията си да бъда само неин Пи ар, бързо се превърнах в неин изповедник. На една от срещите ни я запознах с българския политик Соломон Паси, който обича да разрошва косите ми на публично място. Тогава открих в Ружа една прикрито, но симпатично властна жена, която не си губеше времето. Мисля, че в любезността си, дори не подаде ръка на Паси. Замазах този „гаф“ с една усмивка и схванах, че тази жена се цели някъде много по-високо.

 Следва продължение...



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 ИвайлоК 24.02.2023 14:03

    Ватманът - лорд. В страната ни всичко е менте - дори и нашият "лорд", дошъл от трамвайното депо. А относно темата на тази "книга" - опростачването в територията е пълно.

  • 001 Реципроч Корифееф 24.02.2023 11:42

    Очертава се този растърсващ роман да се окаже първия бългериън бест селър на 21 век. и сигурен потенциален кандидат за Нобелова награда по Литература за 2023. Едно пиленце ми изчурулика, че една от най-голямите издателси компании в Ню Йорк вече слухти и се готви да предложи много милиона оферта, на която автора няма начин да откаже.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

телец