Още не вижда

Свързани новини

02.10.2023 09:32

Все още не виждам, но ще прогледна: Сашка Васева

Видян 903 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“Пяла съм пред лицата на прехода, но не пеех в онази част на нощта, в която се получаваха бакшиши. Не съм била близка с хората от онова време. Случвало ми се е да пея между куршумите, да. Реших в онзи момент, че е безопасно да си изпея останалата част от песента под бара. 30 години бяха купон, но те ми излязоха през носа. Днес се срамувам от старата Сашка Васева”,заяви в ефира на Нова изпълнителката. Най-трудният момент Сашка казва, че е бил след операцията на черепа и, а не по време на самата операция. Сега все още не вижда. “Озовах се в болница сама и всички говореха на немски, аз не знаех как да си поискам чаша вода. Добре че там имаше хървати, с които се разбирахме. Обичаха да им пея Аве Мария. Изкарах там 10 месеца без телефон. След това беше много страшно, защото дъщеря ми беше загубила връзката си с мен, мислеше, че съм я изоставила. Все още не виждам, но знам, че един ден ще прогледна", сподели още Васева.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.