Халвата срещу Тушев

Свързани новини

19.02.2024 10:01

Война на продуцентите: Халвата срещу Тушев

Видян 3907 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

          "На първо време искам да поздравя по случай рождения му ден моя скъп колега Магърдич Халваджиян. Желая му здраве, семейно щастие и творческо дълголетие.


Това не променя впечатлението ми, че проектите ни са таргетирани негативно от него и фамилията му. Какви са причините за това не мога да знам. Миналата година преди началото на пролетния телевизионен сезон проведохме телефонен разговор с него, след като разбрахме, че в “Като две капки вода” се планира тенденциозно отношение към друг наш проект.


По отношение на т.нар. копи-пейст, искам да напомня на господата Халваджиян, че Денсинг старс е форматно телевизионно заглавие, което се продава в над 40 територии. В параметрите на обмена попадат всички форми на съдържание - промоция и маркетинг стратегии, декор, костюми, музикални кътове, сценарии, хореографии, визуализации, анимации, схеми на осветление и пр. Взаимодействието между отделните територии се насърчава от лицензодателите, а всички решения се вземат с тяхно одобрение. Колкото и да си приличат всички издания по света, те носят една съществена разлика - героите са различни, емоциите им са различни, драмите и еуфорията им също.


Това са обстоятелства, които колегите познават добре, и извъртането им във вид на сензация мога да сравня само със симулативното търкаляне на техен репортер в опит да бъде представен за жертва на физическа саморазправа пред склад за храни с изтекъл срок на годност (доколкото помня). Точно такива “оригинални творчески решения” струваха ефира на разкошното предаване “Господари на ефира”, което впрочем също е лицензиран продукт.


Ние нямаме проблем с опитите си да предоставим на нашите зрители качествено съдържание, подчинено на световни стандарти, колкото и да бъде наричано всичко това “цирк с елементи на хорър”.
В заключение искам да поднеса своите извинения към тези, които може би съм засегнал с тези редове. На пазара за производство на телевизионно съдържание сме една шепа хора и да си правим подобни активни мероприятия е доста просташко.


И да, аз го направих този “безумен кастинг”, Judy Halvadjian.
Приятно гледане!", сподели продуцентът на Ергенът и Денсинг старс и майстор на Биг брадър Радо Тушев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Вешиз завръшил ПУЦ "Хард-Върт" заедно с кир4отъпото за три седмици по интернеда 19.02.2024 21:59

    И двамата конкуренти са за морално сурвакане. Единя- самозваниеца-академик по циркаджилък се е съсредотчил в дълбоките травеститски тънкости с неговите двете капки, а другия в психитерапията чрез разкостването на по-младите и не толкова млади затъпяли зрители с закърняла персонална мисловна деятелност, чрез мега-гига-супер-ултра-якото тъпанарското и просташко ънреалити биг брадърс-излязло от криптата на сметта.Напълно сме съгласни и с цитата ви:"ние сме една шепа хора и да си правим подобни активни мероприятия е доста просташко." Да всички , който сте се събали с едничката заветна цел, да развращавате бройлеровия планктон всред населението и мероприятията и тъпите ви предавания по начина който го правите наистина са доста просташки! И добре сте си разпределили дейностите. До тук, единственото по-стойностно предаване беше "Кой да знае", с чистата душа Милица и с водещ синчето на К.Евро! Всичко друго е плява и пушек....

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

риби