Свързани новини

29.03.2023 10:29

Водещият на 100% будни с награда Икар

Видян 8451 пъти | Коментари 0
Гласували 12 рейтинг: 3.3333
много слаба слаба добра много добра страхотна


Водещият на сутрешното ток шоу 100% будни на Българската национална телевизия – актьорът Стефан А. Щерев, е отличен с награда ИКАР 2023 за съвременен танц и пърформанс за радиобалета Нонумент-2 със слушалките Silent Disco на тазгодишните Национални награди за сценични изкуства, организирани от Съюза на артистите в България.

Това е втора награда ИКАР за Стефан А. Щерев, който за представлението Нонумент-2 (в копродукция с Драматично-куклен театър „Васил Друмев“ – Шумен) е отличен заедно с LIGNA – Оле Фрам, Торстен Микаелсен, Михаел Хюнерс.

„Човек трябва да се научи да обработва миналото. Ако не го направи, най-вероятно бъдещето ще му се струва мътно. Мислете какво минало разказвате, за да знаете какво бъдеще ни чака“, каза Стефан А. Щерев в предаването „100% будни“ след награждаването си.

Вижте как посрещнаха Стефан А. Щерев екранната му половинка в 100% будни Надя Иванова и водещите на Денят започва Христина Христова и Симеон Иванов ТУК

Вижте гостуването на Стефан А. Щерев в предаването Култура.БГ ТУК

Съюзът на артистите в България връчи Националните награди за сценични изкуства ИКАР за 49-и път в деня, в който честваме Световния ден на театъра – 27 март. Церемонията се състоя в Народния театър Иван Вазов и беше излъчена пряко по БНТ 2. Запис от събитието зрителите на обществената телевизия могат да гледат на 28 март, вторник, от 22:00 ч. по БНТ 1.
 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

лъв