Свързани новини

30.07.2010 15:30

Вито оставя болно дете

Видян 4837 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Животът на Витомир Саръивановтръгва към провал  с гръм и трясък, точно когато е на път да стане истинска тв звезда. Но драмата за водещия остана скрита покрай пикантериите. Супер 19’ иска да ви разкаже за нея, защото понякога нямаме публичните личности за хора.
След като бе хванат от Уикенд в изневяра с доведената щерка на шефа на СЕМ Гого Лозанов – Биба, водещият има много по-големи грижи от мнението на хората. Раздялата с досегашната му жена и неговото семейство ще означава да остави болната си дъщеричка.
4-годишната Маргарита страда от синдром на Уилямс. Според медиците тази болест се среща много рядко и често се бърка със синдрома на Даун – ужасът на всички бъдещи и настоящи родители.
Съпругата на Фродо БГ, като е известен още Витомир, след публикацията не искала да погледне мъжа си и почивала сама по черноморските курорти. Очаква се, след като се върне, тя да подаде молба за развод и да изиска попечителството на болното детенце. Двамата имат и син Стефан, който е на 9 години. Говори се, че след като разбрал за изневярата на баща си, той не искал да си подава носа навън от срам.
Проблемите на Саръиванов май няма да свършат дотук. Бившият спортен журналист като едното нищо може да изхвърчи от продуцентската къща на Нико Тупарев. Кралят на реалитито у нас бил бесен на дългогодишния си приятел не само заради изневярата, за заради провала на последните му продукции.
Как обаче от водещ на спортни новини по БНТ Вито влезе в екипа на Нико Тупарев? Според злите езици, а и по признания на самия водещ, съпругата му - Диляна, е помолила бившия си любовник Тупарев за приятелска услуга.
Вито и Диди били гаджета още от гимназията. След като той влиза в казармата, искрата угасва и те се разделят за няколко години.
В това време тя започва да работи в рекламния бранш. Така се запознава с Нико. Двамата изживяват кратка, но много страстна авантюра. След това Диляна преоткрива връзката си с Витомир, става госпожа Саръиванова и помага на съпруга си да стъпи на работа при бившия й приятел.
Останал безработен, след уволняването му от БНТ, двойникът на Фродо приема. Въпреки това, до ден днешен той мрази да коментира тези факти от миналото и настоящата конфузната ситуация.
Единственото, което е признавал е, че съпругата му и Нико Тупарев действително навремето са имали любовна връзка.


Палавата Биляна и Вито са се залюбили, докато правили Биг Брадър Фемили. Тя била PR на риалитито, а Вито - водещ на кръстосаните разпити в рубриката Истината, която бе и гвоздеят на сезона.
Според запознати Вито и Биба са се отдали на страстта си един към друг именно докато в ефира се въртяло популярното риалити, а Фродо вадеше на показ мръсните тайни на семействата в Къщата.
Сега обаче той самият неволно се оказа от другата страна и наяве излезе извънбрачната му афера с Биба, като я наричат многобройните й недоброжелатели.
Като доведена щерка на шефа на СЕМ Гого Лозанов, пиарката се пада доведена племенница на програмния директор на Нова тв Олга Лозанова. Смята се, че именно по нейно решение изгря звездата на Вито в сутрешния блок. Откакто той води предаването, успя да направи няколко удара с интервюта. Удари на камък само с премиера, който стана недоволен от ниския рейтинг на участието си при Фродо.


Майката на Биба – Галя не смееше да отиде на работа в първите дни след фото-скандала. Прелюбодеянието с оралните ласки обаче не целяло да срине имиджа на пиарката, а на втория й съпруг Гого Лозанов.
Самият той, в качеството си на арт-консултант на премиерската половинка Цветелина Бориславова, луднал след случката, тъй като без това си има ядове покрай избора на новия шеф на БНТ.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

везни