17.11.2015 17:00

Валя Балканска пя на фризьорското шоу на Любен Николов

Видян 3530 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Клуб Bedroom се пукаше по шевовете от гости, популярни личности и клиенти на eдин от най-известните коафьори в България - Любен Николов. Luksor club fashion salons представи пред отбрана аудитория  17-я си Haute Coiffure спектакъл, носещ името „THE DREAM”.  Авторското шоу изправи на крака всички присъстващи, които не спряха да аплодират Любен и неговия екип. Хореографията бе дело на Ивайло Кръстев, а като стилист на моделите се изяви нашумелият Кристиан Пижов. На сцената дефилираха топ-лицата Маги Желязкова, Ирен Онтева, Ваня Пейчева, Олга Модева, Гери Дончева, Елена Кучкова, Златка Райкова.


Поп звездата Жана Бергендорф, която рядко дефилира на модни ревюта, успя да впечатли всички с уникалната визия на японска гейша. Певицата Ториа пък пренесе присъстващите в слънчева Италия като изпя песен от страната на Ботуша, а компания на сцената й правеха горещи мачовци. Специален гост на елитното събитие бе и Наталия Гуркова, която е истински талисман на Luksor club fashion salons. Тя благодари на Любен за невероятното приятелство през всичките тези години. „THE DREAM” накара присъстващите да усетят духа на едно околосветско пътуване. 18 години, Любен обикаля света и събира вдъхновения и идеи,които представи чрез коафьорски произведения на изкуството. Всичко това, бе събрано в едно бляскаво шоу и едно вълнуващо пътешествие до различни точки на планетата. За поредна година шоуто подкрепи и благородна кауза заедно с козметиката Profi Derm.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.