Свързани новини

20.08.2015 13:23

Валери Божинов бесен: Николета ме изкара гей!

Видян 1912 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Валери Божинов разви собствена конспиративна теория около грандиозния скандал в „Биг Брадър“, на който футболистът стана неволен главен герой.


Ритнитопковецът смята, че не друг, а именно жена му Николета Лозанова е скалъпила гей историята с 21-годишния хомосексуалист Кристиян Стойков.


Припомняме, че в понеделник, при старта на шоуто, Кристиян хвърли бомбата с твърдението си, че е спал с Божинов. Последва мълниеносна реакция от страна на футболиста.


„Не съм гей и това, което се излъчи в национален ефир, е потресаващо! Баща съм на две деца, имам успешна кариера и подобни подмятания ме дискредитират като личност и професионален спортист. Този път няма да оставя нещата така и съм решил да си търся правата до дупка. Чашата наистина преля. Вече не съм този Валери, който бях - да маха с лека ръка на всяка глупост, която чуе за себе си”, отсече пред Уикенд огорченият Божинов.


„Тя влезе в телевизионните среди, познава всички важни фактори. Главният редактор на предаването й е пръв приятел. 100% тя е направила тази интрига е уредила да ме обругаят. Много добре знае, че не съм гей, но това руши репутацията на всеки мъж. Чудя й се на акъла защо стига до такива низини - все пак има дете от мен”, споделил мнителния Божинов пред свои приятели.


„Валери е сигурен, че Николета е в дъното, което наистина не е вярно. Едва ли тя има чак такава мощ. Но той е сигурен, че тя го кепази”, казват приятели на играча на „Партизан”.


Съд за 200 бона


Още вечерта на скандала в „Биг Брадър“ Валери обяви, че завежда дело срещу предаването и упълномощи адвоката си Георги Градев да внесе иска. Юристът подготви опровержение, което бе изчетено още следващата вечер в ефира на Нова.


Най-вероятно искът му ще е на стойност не 100 000, както бе първоначално обявено, а дори 200 000 лева. Валери бил съсипан от нелепите твърдения и това се отрази на играта му на следващия ден, когато направи доста слаб мач за „Партизан”.


„Момчето не е добре“


Известният травестит Елза Парини разкри, че Кристиян Стойков от години твърдял, че е бил любовник на Божинов. Естествено, мнимата връзка била плод на болната му фантазия.


„Момчето не е добре психически, измисля си авантюри. Той смята, че няма мъж, който не би спал с него, защото е най-неустоимият на света. За психиатрията е, а не за телевизията”, коментират хора, които го познават от години.


В изявлението си на старта на шоуто гея от плевенското село Жирнов заяви, че е спал и с друга популярна личност - Ники Китаеца, известен като бивша половинка на Азис.


Оказа се, че Кристиян е имал договор с несъществуващата днес фирма на Китаеца „Риал ентърпрайзис” и дори е записал една-единствена песен - „Летни страсти”. Той обаче никога не се е срещал с Китаеца, а е контактувал с жена му Виолета.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

везни