Ступване

Свързани новини

19.09.2023 09:40

Вайс ступа Гатьо от Игри на волята извън Арената

Видян 1520 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Алфа мъжкарят Пеньо Гатевски, който много държи да го наричат Гатьо и се държеше в досегашното си племе в Игри на волята сезон 5 - Гладиатори като в казарма, командвайки останалите като подполковник, отдавна си е намерил майстора.


Гатьо, който за свое нещастие по ирония на съдбата се озова в женското племе Амазонки е бил здраво ступан на ринга. Разкрасил го е хубаво Вайс от втория сезон на екстремното риалити, разказа самият той в подкаста на Ники Чакалов от предното издание на шоуто - ЧакалCast. Двамата не са се засичали на Арената, тъй като са участвали в различни сезони, но пък са се срещнали на ММА ринга. А самият бивш военен и настоящ телохранител също пусна в социалните мрежи част от епизода на подкаста, съдържаща и кадри от провелата се преди време битка помежду им, загубена злощастно от него.

Вайс разказа, че двубоят с "амазонката" Гатьо е приключил в негова полза за около 4 минути в първия рунд, въпреки че е бил "тегав", а той не бил се качвал на ринга от 8-9 месеца след няколко операции.

Колкото до участието на пловдивчанина Гатьо в Игрите, Вайс бе категоричен, че той се е провъзгласил за лидер на племето си с думите: "Слушайте сега момчета, мене ще ме слушате!", но реално нямал качества за подобна роля, а и за нея останалите трябвало да те посочат сами.

А Гатьо явно доста страда, че бе пленен от Амазонките и никак не го крие, след като пусна в Инстаграма профила си снимка от култовия филм Гладиатор.



Източник: Телеграф



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

стрелец

Докато се занимавате с финансови въпроси

Докато се занимавате с финансови въпроси и грижи за