Свързани новини

03.09.2010 16:27

В Стъклен дом не си говорят

Видян 3932 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 3.6667
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бързият и ЛЕСЕН успех на сериала Стъклен дом е довел до прехвърчане на искри между актьорите. Единствено присъствието на мощната фигура на Стефан Данаилов засега тушира междузвездни войни.


По сценарий депутатът и бивш културен министър се събира отново с Елена Петрова. Въпреки че тя отказа да издаде това пред бТВ и нарече развитието на отношенията им “държавна тайна”, Супер 19’ ги разкри. Красавицата и Стефан Данаилов  снимаха в хитовия бар Бесо как се появяват като двойка на лъскаво светско парти.


Зад кадър обаче двете звезди не си говорят, даже не се и поглеждат. По време на снимките в 36-градусова жега миналия уикенд, Ламбини едва дишаше в костюма си, а на почивките броеше калориите на напитките, защото в момента отслабва. Елена си почиваше на другия край на терена, сгушила глава между краката си. Тя беше бясна от странния стайлинг, избран от костюмерите на Стъклен дом. Те я бяха нагласили в изкуственяци и с крещяща чанта Версаче, каквито стилната актриса никога не би носила.


Сигурно, за да я ядоса още повече, Данаилов като професор във ВИТИЗ, който тя никога не е дори започвала, я наставляваше при дублите пред камерата.


Двамата се разминаха със звездата на новия сезон на сериала. Асен Блатечки, без който не минава филм презпоследните десетина година, влиза в кожата на лошото момче. Той ще бъде нещо като антипод на любимеца на тийнейджърките Калин Врачански.


След като актьорът Асен намери място сред екипа, главното действащо лице досега е изпаднало в немилост и било изпратено в девета глуха от сценаристите. По тяхна идея героят Камен не само губел Боряна (Елена Петрова), но и се пропивал.


Превърналият се за кратко време в секссимвол Калин щял да се задоволи с малки и кратки появи на екрана. Целият предварителен сценарий бил променен заради Блатечки. Хора от екипа разказват, че неговата поява неминуемо е довела до огромно напрежение.


"Асенчо се държи като холивудска звезда и гледа надменно всички покрай себе си и най- вече Врачански. Въпрос на време е двамата да се хванат за гушите", разправят близки до актьорите.


И наистина, в Бесо Блатечки се появи строг, начумерен, същински обитател на Холивуд. Той скастри феновете, които понечиха да го щракнат с телефони и апарати. Направи се, че много му досажда тяхното внимание. Нищо общо с естественото поведение на истинския народен артист Стефан Данаилов, който и за миг не се престори на голямата работа.


Основен проблем пък, който тепърва набира сила и ще се разрази в същинска буря в най-скоро време е драстичната разлика в хонорарите на двамата актьори. Блатечки се е уредил да взима с 1000 лева повече на епизод от Калин, което накарало младият актьор да изпадне в нервна криза. Той не можел да понесе факта, че е подценен и пренебрегнат и не спирал да прави фасони на продуцентите.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

дева